Individualni rad

Individualni rad

Individualni rad je i za kreativce i za preduzetnike kojima je potrebna podrška za pisanje ili storytelling u ograničenom vremenskom okviru i na osnovu konkretnih potreba u datom trenutku.

Šta god da je cilj naše saradnje, uvek preporučujem da kombinujemo online sastanke i personalizovane zadatke.

Koje su prednosti individualnog rada?

・ Donosiš temu svoju temu

・ Potpuno sam posvećena tvom ritmu i tvojim potrebama

・ Dobijaš personalizovane primere, vežbe i instrukcije

・ Pratim ceo proces i dajem ti komentare i smernice

・ Brže postižemo rezultate

Na kojim temama i oblastima možemo da radimo?

Kreiranje i pisanje tvoje lične priče

Kroz mesec dana konsultacija, vežbi i pisanja dolazimo do tekstova kojima se predstavljaš na mrežama ili na svom sajtu. Nakon ovog procesa imaćeš svoju priču napisanu u više verzija koju možeš da koristiš za razne prilike, od prezentacija, tekstova do poslovnih sastanaka.

Pisanje priručnika ili e-booka

Imaš temu za piručnik na kome želiš da radiš, ali nisi sigurna kako treba da izgleda struktura, šta sve treba da sadrži uvod, šta ide u razradu ili zaključak, u kom smeru da kreiraš dizajn… Sve to zajedno rešavamo u okviru online konsultacija, mojih komentara i sređivanja teksta koji već imaš.

Pisanje tekstova za Instagram, sajt, newsletter

Bilo da su tekstovi deo kampanje ili želiš da objavljuješ ono što je u skladu sa tobom i tvojim vrednostima, možeš imati moju podršku za pisanje svakog napisanog teksta. Na početku saradnje odredimo teme na osnovu kojih pišeš i dobijaš moj fidbek za svaki tekst.

Strategija za društvene mreže

Treba da pokreneš novi proizvod ili uslugu, ali i da ih promovišeš na društvenim mrežama? Ne znaš odakle da kreneš, koje teme da spakuješ u koji format, koji stil i način komunikacije da biraš… Radimo zajedno na određivanju tema, pisanju objava, vizualima za društvene mreže koji će na najbolji način komunicirati tvoju ponudu i tvoje vrednosti.

Pisanje prodajne stranice za usluge, proizvode, programe…

Prodajna stranica je jedan od ključnih elemenata svake prodajne kampanje. Na njoj je potrebno da iskomuniciraš sve ono što je ključno kako za tebe, tako i za tvog idealnog kupca. Prodajna stranica ima određenu strukturu i ključna mesta, ali ćemo napisati svaku rečenicu i svaki segment tako da bude spremno za postavljanje na sajt.

Pisanje scenarija za video sadržaj

Svaki video nastao je od teksta koji je morao da bude napisan. Tako je sa scenarijom za video, bilo da je u pitanju edukativni, prodajni ili zabavni video. Zajedno ćemo proći sve važne elemente na osnovu kojih ćeš moći da se snimiš i da kreiraš sadržaj koji će dotaći tvoju ciljnu grupu.

Evo kako će izgledati naša saradnja po koracima:

Zakazujemo početne konsultacije kada definišemo temu i ciljeve saradnje

Odgovaraš na upitnik kako bih imala više informacija o tebi i/ili tvom biznisu

Dogovaramo se za detalje saradnje: broj online sastanaka, broj tekstova, vremenski okvir…

Bacamo se na posao!

Cenu programa određujemo na osnovu tvojih ciljeva i potreba.

Uvek možeš da računaš na moj individualni pristup i mentorstvo koje će ti pomoći da uvek budeš svoj(a) čime god da se baviš, i koja god da je tvoja priča